Om oss

Jonas Hansson VD


Jonas, VD och grundare av NVK Vägkonsult AB  har en lång erfarenhet av vägentreprenadsbranchen inom området vägmarkeringar och innovationer samt ITS system, då  han under ett antal år i flera omgångar arbetat som konsult på ledningsnivå åt branchens större företag. Jonas grundade NVK vid årsskiftet 2016/2017 efter att ha verkat från 2013 som egenföretagare och entreprenör i  det egna bolaget RTI Roadtech iNNOVATION

Innan dess så  ägde och drev han tillsammans med några vänner Safezone AB från  2007, men efter en arbetsplatsolycka 2009 där Jonas skadades svårt och efter ett antal år med operationer var han tvungen att amputera höger underben och är sedan dess rullstolsburen pga komplikationer efter amputationen.

Jonas ser alltid möjligheter i det mesta och har sedan grundandet av NVK AB jobbat med utveckling av nya innovativa produkter för vägentreprenadsbranchen.

Vid årsskiftet 18/19 bildades divisionen  NVK Produktion som på uppdrag tar legotillverkning och prototyputveckling både för den egna verksamheten & externa kunder

På fritiden ser han gärna på ishockey eller fotboll men bara om Frölunda Indians glider in på isen eller om Blåvitt intar Ullevi.   

                     -YOUR SAFETY OUR CONCERN-

Copyright NVK Vägkonsult AB